Home  /  Agenda  /  Archief  /  ZZP - Plein
29
sep

ZZP - Plein

Netwerken op ons ZZP-plein!


Welke ZZP-er heeft nou geen behoefte aan netwerken en opdrachten?! Daarom organiseren wij zondag 29 september een ZZP-PLEIN tijdens de Open Deurendag op bedrijventerrein De Molenkamp in Borne.

Zondag a.s. zetten zo’n 65 bedrijven en organisaties op bedrijventerrein Molenkamp in Borne de deur open om te laten zien wat ze produceren, bewerken, verkopen of adviseren.Verder is er verspreid over de Molenkamp een uitgebreid programma met o.a. muziekbands, een silent disco, fotopuzzelwedstrijd, treintje Bello, luchtkussens, een DJ,  blusdemonstratie, dweilorkest, wensambulance, krattenstapelen en natuurlijk een hapje en een drankje.

Tijdens dit evenement verzorgt Kulturhus Borne een zgn ZZP-plein. Waar ZZP-ers zich gratis kunnen presenteren met hun eigen promotiemateriaal, kunnen netwerken, zich kunnen proliferen. De achterliggende gedachte/motivatie van het Kulturhus is toch weer de verbindende factor. We zijn bezig met een nieuw concept voor een ZZP-cafe met een interessante programmering, we hebben flexplekken ingericht voor ZZP-ers. Kortom, het Kulturhus krijgt er een functie bij wat ons betreft: ontmoetingsplek voor ZZP-ers.

Plaats delict:
Op de hoek Prins Bernhardlaan/Oonksweg is voldoende parkeergelegenheid en hier is ook een opstapplaats van het treintje Bello. Het treintje en de toegang zijn natuurlijk gratis. Bezoekers zijn van harte welkom in Borne op zondag 29 september van 12.00 tot 16.00 uur.

meer uit agenda
ZZP - Plein