Home  /  Agenda  /  Archief  /  ZingSAAM
5
jul

ZingSAAM

Samen zingend Nederlands leren


***NEWSFLASH! Syrische popster treedt op bij ZingSAAM.
Inmiddels heeft een bekende popster uit Syrie, Bashar Kawmi, laten weten dat hij ook komt én tevens een paar songs gaat zingen. Hoe leuk is dat! Zanger Bashar woont in Borne. KLIK HIER VOOR EEN CLIP VAN BASHAR***


Al zingend Nederlands leren; gezelligheid, ontspanning, ontmoeting, muziek! Een activiteit met een glimlach, want naast zingen leer je de taal, leer je iets van elkaars cultuur en maak je makkelijk contact met elkaar. Zingen is gewoonweg een heerlijke manier om een taal te leren; je onthoudt makkelijker als je het zingt en je durft ook meer als je met elkaar zingt.

Kulturhus Borne organiseert daarom op 5 juli a.s. voor de 2e keer ZingSAAM. Hiermee wordt de aftrap gegeven voor een reeks ZingSAAMs.

Onder begeleiding van de Twentse muzikanten Toon Lansink en Frank Droste én -om alvast een beetje ''zang-body'' te creeeren- een Borns koor (naam wordt zsm bekend gemaakt), worden er Nederlandse liedjes gezongen. Alle inwoners uit de gemeente Borne, diegenen die nog geen Nederlands kunnen, een beetje Nederlands kunnen, of Nederlandstalig zijn geboren, zijn van harte wlekom om Nederlandse liedjes te komen meezingen.

Zangsessie ZingSAAM is geschikt voor iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers wil zingen. Plezier is belangrijker dan goed kunnen zingen. Kulturhus Borne zorgt voor de muzikale begeleiding, een voorzanger, liedteksten. Vrijwilligers, taalmaatjes en belangstellenden zijn ook van harte welkom deze sing-inn. Kortom; iedereen die mee wil zingen is welkom!

Tijd: 19.30-20.30 uur
Toegang is gratis.

meer uit agenda
ZingSAAM