24
mrt

ZingSAAM: zingend Nederlands leren

#zorgSAMENmaart2017


Al zingend Nederlands leren; gezelligheid, ontspanning, ontmoeting, muziek! Deze initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond in Nederland. Een initiatief met een glimlach, want naast zingen leer je de taal, leer je iets van elkaars cultuur en maak je makkelijk contact met elkaar. Zingen is gewoonweg een heerlijke manier om een taal te leren; je onthoudt makkelijker als je het zingt en je durft ook meer als je met elkaar zingt.

Kulturhus Borne, met zijn muziekschool, bibliotheek, taalhuis, welzijnswerk, kan niet achterblijven bij de rest van Nederland. We zochten tevens contact met het AZC en tadaaaaaa: ZingSAAM vindt voor de eerste keer plaats op vrijdag 24 maart in de theaterzaal, in de zorgSAMENmaart. Nieuwe én ''Oude'' Nederlanders zijn bij deze van harte uitgenodigd om Nederlandse liedjes te komen meezingen.

Zangsessie ZingSAAM is geschikt voor iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers wil zingen. Plezier is belangrijker dan goed kunnen zingen. Kulturhus Borne zorgt voor muzikale begeleiding, een voorzanger, liedteksten. Nederlandstalige mensen (vrijwilligers, taalmaatjes, belangstellenden) zijn ook van harte welkom deze sing-inn. Kortom; iedereen die mee wil zingen is welkom!

 

Tijd: 19.30-20.30 uur
Toegang is gratis.

meer uit agenda
ZingSAAM: zingend Nederlands leren