20
jul

Zondagse Zomerwandeling

Maak een natuurwandeling met Welzijn Ouderen Borne!


Zondagmiddag 20 juli en 17 augustus kunt u deelnemen aan een wandelexcursie met Welzijn Ouderen Borne.  Natuurdeskundige Meint Bosma geeft u tijdens de wandeling uitleg over de veranderingen in het landschap. Sommige ontwikkelingen zijn zichtbaar, andere onzichtbaar. U krijgt een schat aan informatie met historisch kaartmateriaal en uitleg over flora en fauna. Tijdens deze wandeling is er dus van alles te horen, te vragen en te vertellen.

De wandelingen zijn zo’n 7 kilometer. Er wordt om 14.00 uur vertrokken (géén Twents kwartiertje) en wordt tot ongeveer 16.00 uur gewandeld. Er worden onderweg geen horecagelegenheid aangedaan; neemt u daarom zelf iets te eten en te drinken mee! De richtprijs voor deelname is € 3,00. De betaling is tijdens de wandeling bij de excursieleider.
U kunt zich aanmelden bij de receptie van Kulturhus de Bijenkorf Borne: 074 - 265 72 00. Opgave is niet noodzakelijk, maar wel zeer wenselijk.

Zondag 20 juli: Beleef de Bornse Maten
Er wordt om 14.00 uur gestart bij Kulturhus Borne. De wandeling gaat dan richting de Bornse Maten. De wandeling duurt tot 16.00 uur.

Zondag 17 augustus: Beleef de Zenderse Esch
Er wordt gestart om 14.00 uur bij bushalte “Bornsebeek” op de kruising Stroom-Eschlaan – Oostermaat voor een wandeling over de Zenderse Es. De wandeling duurt tot 16.00 uur en eindigt bij het startpunt. 

meer uit agenda
Zondagse Zomerwandeling