mrt

Zorg, innoveren & technologie gaat dit samen?

2x in het Lezingen Lab - zorgSAMEN Festival

Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

INTERACTIEVE PRESENTATIE IN HET LEZINGEN LAB
Door: Carien Morskieft, Wijkverpleegkundige en Projectmedewerker zorgtechnologie Carintreggeland
Over: Zorg, innoveren en technologie gaat dit samen?

Locatie: Kulturhus Borne, in lokaal V1, op de 1e etage

Deze presentatie vindt 2x plaats om:
15.00-15.30 uur
17.00-17.30 uur

Het Lezingen Lab bezoeken
Alle presentaties en lezingen in het LezingenLab zijn gratis. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor lezingen/presentaties verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Zorg, innoveren en technologie gaat dit samen?
De zorg in Nederland veranderd. Waar gaat dit naar toe? Wat betekent dit voor u en uw medemens? Maar ook hoe kunnen wij samen toch een positieve gezondheid creeeren? Allemaal vragen die in onze samenleving spelen.

Wij gaan u tijdens deze interactieve presentatie meenemen naar mw. Jansen. Samen met mw. Jansen zullen we kijken hoe zorgtechnologie een rol kan spelen in de gezondheid van de mens. Wij zijn benieuwd naar uw mening: maak zorgtechnologie gelukkig of ongelukkig? Zorgt het voor vereenzaming of vergroot je het sociaal contact? Er zullen leuke discussies en nieuwe inzichten ontstaan.

Zorg, innoveren & technologie gaat dit samen?