31
mrt

ZorgSAMEN Festival

#zorgSAMENmaart2017


 

 

 


Het groot Borns zorgSAMENfestival is een evenement ter promotie en exposure van zorgSAAMheid in onze Bornse
samenleving, op allerlei gebieden. Een fris en nieuw festival met amusement (muziek, film, theater), (gratis) workshops, een lezingen Lab, een foodplein, en een markt vol infostands.

Kennis delen, elkaar versterken, het laten samenkomen van verschillende betrokkenen én gezelligheid. Het festival maakt zichtbaar wat er allemaal aan hulp en zorg geboden wordt in de Borne e.o. Zichtbaar voor collega's, organisaties, instanties. Maar ook zichtbaar voor de Bornse inwoners! En dat allemaal in een ontspannen festival sfeer. Het festival is GRATIS toegankelijk en voor íedereen: dus wees welkom!

Het zorgSAMENfestival sluit de zorgSAMENmaart af en vindt plaats op vrijdag 31 maart van 14.00 tot 20.00 uur. De activiteiten zullen zowel op locaties in 't Dijkhuis als inKulturhus Borne te vinden zijn.

Het groot Borns zorgSAMENfestival is het resultaat van een SAMENwerking tussen Tmz Trivium Meulenbelt Zorg, AZC Azelo, Carintreggeland, Apotheek Stoop en Kulturhus Borne.

 

Het festival bestaat uit 5 verschillende onderdelen:

  • Een zorgmarkt met infostands en kramen
  • Workshops op het gebied van zorg
  • Lezingen en presentaties op het gebied van zorg
  • Een zorg gerelateerd Food plein
  • Amusement (film, muziek, theater en dans)


Start: 14.00-20.00 uur

Wilt u of wil uw organisatie deelnemen aan een van onderdelen van het zorgSAMENfestival klik dan HIER voor meer informatie.

 

 

meer uit agenda
ZorgSAMEN Festival