Home  /  Agenda  /  Archief  /  ZorgSAMENmarkt
8
feb

ZorgSAMENmarkt

De ZorgSAMEN Week


Kulturhus Borne organiseert met ondersteuning van Het Dijkhuis van Trivium-MeulenbeltZorg (TMZ) op zaterdag 8 februari 2014, ter afsluiting van ‘de ZorgSAMEN Week’, een professionele, gezellige en informatieve ZorgSAMEN markt. De markt vindt plaats van 11.00-16.00 uur in het Kulturhus Borne en staat vol stands met allerhande informatie rondom zorg en welzijn in de gemeente Borne.

Ook kan men een korte workshop ''Florence Nightingale Nieuwe Stijl'' van Corine Leferink bijwonen. Deze workshop geeft impressie van een intiem huiskamerconcert waarin  muziek en zang op de voorgrond staat. Hiermee herbeleven en herinneren (dementerende) ouderen waardevolle fragmenten en hoogtepunten uit hun leven. Bovendien genieten zij enorm! Wilt U  zelf ervaren hoe het is om via muziek heel direct en persoonlijk contact te maken? Wees dan welkom! Een workshop duurt 15 minuten en start om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur.

Magda Platenkamp leest om 13.30 en 14.30 uur Twentse gedichten en verhalen van vroeger voor. Deze gedichten en verhalen roepen vaak herinneringen aan vroeger op. Hierdoor ontstaat er vaak een interaktie tussen haar en de ouderen. De gedichten worden afgewisseld met liedjes gezongen door Astrid Vogelzang. De workshop duurt 20 minuten.

Het Volwassenen Ensemble geeft om 13.00 uur een prachtig concert o.l.v. Jan Geuke van Muziekschool Kulturhus Borne.

Aveleijn komt de gehele dag met clienten de bar van het Foyercafé faciliteren. Uw koffie en thee wordt door hen geserveerd met een huisgemaakt lekkernij!

Deze dag is interessant voor:

- Zorgprofessionals
- Mantelzorgers en vrijwilligers
- Zorgvragers
- Overige geïnteresseerden

Voor zorg- en welzijnorganisaties is dit een uitgelezen kans om hun organisatie nog eens extra te profileren, zichtbaar te maken en de producten onder de aandacht te brengen. Tevens kan er volop kennisgemaakt en genetwerkt worden met collega’s uit het vakgebied.

Tot nu toe worden de zorgSAMEN-stands bemenst door de volgende organisaties:

- Steunpunt Informele Zorg, Lenneke Herben
- Food Connect/Tafeltje Dekje, I. Oude Nijeweme
- Muziekschool Borne, Jan Geuke
- Buurtzorg Borne
- De Zwanenhof, Betsy Letterboer
- Mediant, Mieke Lavrijssen
- Woonbeheer Borne, Danielle Broeze
- MEE Twente, Maria Appelman
- Aveleijn, Piet Bos en Hannie Rouwenhorst
- Bibliotheek Borne, Peter Ganzeboom en Trudy Reef
- Yoga voor Ouderen, Yvonne Wopereis
- De Klup Twente, Marja Scheper
- Carint Reggeland, Herman Boek
- Welzijn Borne, Marijke Adams
- VGP Dietiste, Judith Kule
- Multherapie, Henk Mul
- Camping de Koller, Michel en Annemarie Lucas
- Welzijn Ouderen Borne, Ellen Sluiter
- Dietist, Margreet Wildenborg
- TMZ 't Dijkhuis, Sylvia Kamphuis
- KOM Ritueel & Begeleiding, Rufi van Rooij
- Sta op Stoel, Mark Schorfhaar
- Anderz Kindercoaching, Frauke Wesseling

Als u met uw organisatie wilt deelnemen aan deze markt, dan zorgen wij voor koffie, thee, de lunch (aangeboden en verzorgd door 't Dijkhuis) en een kraam. Zodat u uw organisatie op geheel eigen en ludieke wijze kunnen neerzetten. Deelname hiervoor bedraagt slechts €20,-

Wanneer u deel wilt nemen aan de ZorgSAMENMarkt dan kunt u zich nog steeds aanmelden via: sandra.stuvenfolt@kulturhusborne.nl

meer uit agenda
ZorgSAMENmarkt