27
jan

Zumba voor KWF!

Cladans nodigt iedereen uit om mee te doen!


Koop nu je kaartje; Zumba-actie! Cladans staat op tegen kanker! Dans mee voor het goede doel!

Op zondag 27 januari a.s. van 11.00 - 13.00 uur gaan we weer lekker los in de grote zaal van ons Kulturhus, tijdens de Zumba-actie die dit jaar voor de 3e keer wordt georganiseerd door Cladans. De opbrengst is voor KWF Kankerbestrijding, omdat deze ziekte (te)veel mensen direct of indirect raakt.

Vanaf 11.00 uur zullen de docenten van Cladans, bestaande uit Eugenie Leferink, Mijke Nitert, Maartje Mulckhuijse, Nadine Hofte en Claudia Grimberg, een non-stop Zumbaworkout geven waarin jong en oud zich kan uitleven. In de foyer kunnen belangstellenden om iets leuks te kopen voor het goede doel!

Wat is er dit jaar nieuw?

- nieuw is dat het op zondagochtend is............dus na je ontbijt de sportkleding aan en 'gaan met die banaan'!

- nieuw is dat het in het Kulturhus is........dus een mooie zaal, leuke verlichting en een gezellige foyer voor een kop koffie!

- nieuw is dat kinderen vanaf 8 jaar mogen meedoen.....neem dus gerust je zoon/dochter mee!

- nieuw is dat je in de foyer leuke/lekkere dingen kunt kopen/verkopen....10% van de opbrengst gaat naar KWF.


Kaartjes kosten € 3,- voor mensen tot 21 jaar en  € 7, voor mensen vanaf 21 jaar.

Kaarten zijn te koop in de lessen van Cladans, per email info@cladans.nl of telefonisch op 06-38080421. En op 27 januari aan de kassa in het Kulturhus.

De gehele opbrengst wordt direct na de actie bekendgemaakt en overhandigd aan Herman ter Weele, coördinator KWF, afdeling Borne. Meer informatie over deze actie en het lesaanbod van Cladans is te vinden op www.cladans.nl

 

meer uit agenda
Zumba voor KWF!