26
mei

i-workspace - het ideeŽnloket 26 mei

Maak werk van je goede idee!


Iedereen heeft een mooi idee! Wat doe jij er mee? Vind begeleiding, kennis en een netwerk bij i-workspace in de bibliotheek Borne.

Iedereen heeft wel eens een gaaf, goed, innovatief of leuk idee. Het idee hebben is de eerste stap. Het idee ook uitvoeren is niet minder belangrijk. Als je dan aan de uitvoering wilt beginnen, kan je soms wel wat hulp gebruiken. Meestal kan dat met mensen die je al kent, maar soms ontbreekt het netwerk, de kennis of het geld. Daarmee willen we je helpen met i-workspace.

I-workspace is een werkplaats in de bibliotheek. Hier worden goede ideeën gevormd en uitgewerkt. Bijvoorbeeld ideeën op gebied van zorg, welzijn, wonen of cultuur. Je gaat met jouw idee aan de slag, op een manier die jij ziet zitten. Dat kan 1-op-1 met een adviseur, in kleine groepjes of tijdens een netwerkbijeenkomst.

I-workspace maakt het realiseren van jouw idee makkelijker. We hebben contacten bij veel organisaties. We kunnen kennis inschakelen van Saxion en haar studenten. We ondersteunen je bij het vinden van financiering voor jouw idee. Uitgangspunt voor de i-workspace is dat jij zelf met jouw idee aan de slag gaat. Het blijft jouw idee! Wij ondersteunen je we waar we kunnen.

Maandagochtend van 11.00-15.00 uur
De i-worksspace is gesitueerd op de benedenverdieping van de bibliotheek
Voor meer informatie: www.i-workspace.nl

meer uit agenda
i-workspace - het ideeŽnloket  26 mei