13
jan

iPadcursus voor gevorderen

Een vervolg en verdiepingscursus iPad


Een vervolgcursus iPad voor diegene die zich graag verder willen verdiepen in de mogelijkheden die de iPad u biedt. De cursus is uitstekend te volgen voor mensen die de cursus basiskennis iPad hebben gevolgd of zelf al behoorlijk veel ervaring hebben opgedaan. In overleg met de docenten en medecursisten kan worden aangegeven welke thema's behandeld worden.

De cursus is geschikt voor de, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad mini 1 of 2 (allemaal van fabrikant Apple), echter niet voor tablets van een ander merk (o.a. Samsung, Sony, Acer)!!! U werkt tijdens de cursusbijeenkomsten op uw eigen iPad. Computer/internet-ervaring is vereist.

Bent u niet in het bezit van het cursusboek geef dit dan aan wanneer u zich opgeeft. Het aanschafbedrag (€22,95) wordt dan in meerdering gebracht op uw cursusgeld. Mocht u gedurende de cursus lessen missen dan kunt u deze in principe niet inhalen. In uitzonderlijke gevallen kan er in overleg met uw docent gekeken worden naar een inhaalmogelijkheid of extra ondersteuning.

Op vrijdag van 13:30-15:30 uur
Kosten: € € 52.95 (inclusief Boek) inclusief koffie/thee
Duur: 3 lessen
Locatie: Het rode Kruisgebouw. Brugstraat 4, 7622 EL Borne
Docent: Seniorweb
Start: 13 januari 2017. Overige cursusdata: 20 januari, 27 januari.

AANMELDEN KUN U HIER

meer uit agenda
iPadcursus voor gevorderen