13
t/m 10 feb

Corona-update 13 januari

Kulturhus gesloten t/m 9 februari 2021


Beste mensen,

Het zal jullie niet ontgaan zijn, de huidige lockdown is met drie weken verlengd. Dit heeft ook weer voor het Kulturhus consequenties. Deze zullen hieronder worden toegelicht.

Het Kulturhus blijft gesloten tot in ieder geval 9 februari 2021. Deze regeling geldt voor de bibliotheek, muziekschool, theater, zaalverhuur en horeca.

Bibliotheek. Tijdens de lockdown hoef je niet bang te zijn voor boetes. De uitleentermijn wordt automatisch verlengd tot 2 maart. Verstokte lezers kunnen online boeken reserveren. Na bericht van de bibliotheek kunt u uw boek ophalen bij de afhaalbieb. De afhaalbieb is op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 - 12.00 uur en donderdag van 18.00 - 20.00 uur geopend. Je kunt dan gereserveerde boeken afhalen en uitgelezen boeken inleveren.

Voor onze vaste huurders blijft het mogelijk om hun kantoor te bezoeken. Zij die hier gebruik van willen maken en niet beschikken over een sleutel+alarmcode kunnen contact opnemen met Petra ten Berge (0618695784), omdat ook onze medewerkers voornamelijk vanuit huis zullen werken.

Voor de muziekschool geldt dat er online les wordt gegeven. Wij snappen dat dit wat van jullie als docent en leerling vraagt, maar ook nu doen we een beroep op jullie flexibiliteit en creativiteit. Wederom de vraag aan de docenten om zelf jullie leerlingen op de hoogte te stellen.

De incidentele verhuur gaan wij weer uit het reserveringssysteem halen en zullen wij uiteraard niet in rekening brengen. Michel Hoekstra zal dit verzorgen en bij vragen of verplaatsen kun je contact met opnemen via reserveren@kulturhusborne.nl

Leveranciers die in het Kulturhus werkzaamheden moeten verrichten betreft onderhoud etc. kunnen op afspraak toegang krijgen tot het gebouw.

Samen tegen corona!

meer uit agenda
Corona-update 13 januari