5
t/m 30 jun

Corona-update 5 juni

We zijn open!


Beste mensen,

We zijn weer open! Een kopje koffie drinken, krantje lezen, praatje maken, theaterbezoeken, neuzen tussen de boeken of muziekmaken: Je bent weer van harte welkom.
Houd je wel aan de geldende coronamaatregelen: o.a. afstand houden, max. 4 personen aan een tafel, vaker je handen wassen en thuisblijven bij coronagerelateerde klachten.


Theater. We mogen weer voorstellingen geven! Wel zit er nog een restricitie aan voor wat betreft het aantal personen: we mogen maximaal 50 bezoekers ontvangen in onze theaterzaal. Vanaf 16 juni hebben we weer voorstellingen en flms staan. Kijk gauw in de agenda en koop je tickets.

Bibliotheek. Je mag weer zelf boeken uitkiezen, lenen en terugbrengen. (Vergeet je pasje niet mee te nemen). Kranten en tijdschriften lezen, werken, studeren en kopiëren en printen is ook weer mogelijk. Natuurlijk mag je nog steeds online boeken reserveren. Na bericht kun je je boek(en) zelf uit de reserveringskast halen in de bibliotheek. Vergeet niet om ze nu weer zelf op je pasje te zetten! NIEUW: Boetes moet je zelf met de pin betalen bij de innamebalie.

Bij binnenkomst in het Kulturhus vragen we je te registreren door een formulier in te vullen. Verder gelden er de gebruikelijke coronamaatregelen: afstand houden, een beperkt aantal mensen naar binnen, een mandje meenemen als je de bieb in gaat en de aangegeven looproute aanhouden.

Openingstijden bibliotheek
Maandag tm vrijdag 08.00 - sluiting Kulturhus
Zaterdag 10.00 - 12.30 uur

Personeel aanwezig
Maandag en donderdag 13.30 - 20.00 uur
Dinsdag, woensdag, vrijdag 13.30 - 17.30 uur

Voor de muziekschool geldt dat er live lessen mogelijk zijn. Volwassenen kunnen individueel of in duo's les krijgen. 18-minners mogen ook in groepen bij elkaar komen.

Samen tegen corona!

meer uit agenda
Corona-update 5 juni