9
t/m 20 nov

De Kunst van Mantelzorg

Expositie


Dinsdag 10 november is het weer zo ver. Dan is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop elk jaar mensen, die zorgen voor een ander, in het zonnetje gezet worden. Lenneke Herben, mantelzorgconsulent met kantoor in Kulturhus Borne, organiseert jaarlijks i.s.m. diverse maatschappelijke partners een prachtig evenement voor mantelzorgers. Als hart onder de riem, om even de zinnen te verzetten, om onbezorgd plezier te hebben.

Door corona kan deze feestavond in 2020 helaas niet plaats vinden. Daarom is er voor 2020 een nieuwe invulling bedacht, coronaproof. Op de vraag ''wat doe jij als mantelzorger zoal om even lekker tot jezelf te komen, als je tijd voor jezelf neemt?'' luidt het antwoord veelal: ''ik ben creatief bezig''. Aldus de praktijkervaring van Lenneke.

Daarom wordt van 10-20 november de expositie ''De Kunst van Mantelzorg'' georganiseerd. Kunstwerken, die zijn gemaakt door mantelzorgers uit Borne, Hertme en Zenderen worden dan geexposeerd in Kulturhus Borne. Elke kunstwerk wordt vergezeld door een persoonlijk mantelzorgverhaal.

Informatie over o.a. deelname volgt z.s.m.
 

meer uit agenda
De Kunst van Mantelzorg