21
okt

Filmhuis - Queen of hearts

Regie: May el-Toukhy, Denemarken, 2019


127 min.

Drama

Regie: May el-Toukhy, Denemarken, 2019

Succesvolle advocaat Anne heeft het op het eerste gezicht helemaal voor elkaar: goede baan, leuke man – Peter - , fijne kinderen. Het leven van de familie wordt echter verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Terwijl Peter het moeilijk heeft met zijn komst, bouwt Anne al snel een band op met Gustav. Hun relatie verandert wanneer ze alles op het spel zet door de jongen de verleiden en ze voor een keuze met onvoorstelbare gevolgen komt te staan.

De pers over Queen of Hearts: VPRO Cinema (★★★★) 'Gaat over macht en onmacht' de Volkskrant (★★★★) 'Gedurfd ambigu' NRC (★★★★) 'Een plausibel en aangrijpend verhaal van een vrouw die zich in haar eigen spinnenweb vastdraait'.

 

Aanvang: 20.15 uur
Entree: €9,50 (€6,50 voor Vrienden van Filmhuis Borne)

Wegens corona geldt er een maximum van 70 bezoekers per filmvoorstelling.

BELANGRIJK:

In deze corona tijd zal de zaal al vanaf 19:45 uur open zijn om iedereen verantwoord een plek te kunnen geven. Er zijn zaalwachten aanwezig om u te begeleiden naar uw plek. Wij verzoeken u dan ook om gehoor te geven aan deze instructies.

Er zal in deze periode ook geen kaartverkoop meer aan de deur plaatsvinden. U kunt uw kaarten online reserveren en betalen. Kaarten bestellen bij de receptie van het Kulturhus kan tot op de dag van afspelen tot 17:00 uur.

 

 

 

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Filmhuis - Queen of hearts