27
jun

Finalistentour Cameretten Festival.

21.00 uur - max. 50 personen


Kaarthouders ontvangen bericht.

Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland. Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Theo Maassen, Bert Visscher, Alex Klaasen, Patrick Laureij, Plien en Bianca, Ronald Goedemondt, Brigitte Kaandorp, en Daniël Arends. Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie de top cabaretiers van de toekomst!

De drie finalisten zijn eind 2019 gekozen en touren nu door heel Nederland met hun voorstelling. Lachen om het nieuwste cabarettalent, lekker relaxed. Meer kun je je eigenlijk niet wensen, toch?

Remy Evers
Voorstelling: Gewoon Remy
Die bril is Remy Evers (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999). Remy zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Tobi Kooiman
Voorstelling: Logisch
Tobi Kooiman is wiskundige en doet in zijn programma “Logisch” verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Veel plezier.

Henk Overdijk
Voorstelling: Ik was erbij
Dit is Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Maar voor jou gewoon Henk. Denk je aan een Henk dan denk je al gauw aan een vrachtwagenchauffeur, de buurman of de filiaalmanager van de Blokker. Gewone, hardwerkende en nuchtere mensen. Tijdens zijn voorstelling ‘Ik was er bij’ onderzoekt hij of hij meer kan zijn dan gewoon Henk. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe anekdotes en andere vage woorden waarmee cabaretiers hun eigen programma omschrijven probeert hij van Henk een bijzondere en unieke man te maken. Zodat je bij het horen van de naam Henk maar aan één Henk moet denken. Henk Overdijk.
 

Dit is een voorstelling die Kulturhus Borne presenteert in samenwerking met Schouwburg Hengelo.

In verband met de geldende coronamaatregelen speelt Fabian deze voorstelling 2x op een avond. Per voorstelling kunnen er 50 mensen in de zaal.

Entree: €13.50 exclusief €1,50 service toeslag per bestelling

Ticket kopen
meer uit agenda
Finalistentour Cameretten Festival.