1
jul

Gebarentaal leren?

Informatieavond gebarentaal


Half Nederland werd verliefd op Irma, de gebarentolk tijdens de coronacrisis. Bijna iedereen weet nu ook wat ''hamsteren'' is in gebarentaal.

Het toeval wil, dat vóór de cornacrisis al een informatieavond Gebarentaal in de planning zat bij ons. Op initiatief van Eric Wiggers.

Eric (43) woont in Borne, is ervaringsdeskundige (hij is slechthorend en doof) en ervaren gebruiker van Nederlands met Gebaren (NMG). Hij wil deze mooie taal delen met geinteresseerden. Om te peilen of er interesse is voor een laagdrempelige cursus Gebarentaal in Borne, organiseren we samen met hem een informatieavond. En wel op donderdag 1 juli a.s. Hij vertelt dan van alles over gebarentaal, de lessen en wat mensen ervan kunnen verwachten.

Ook vindt er dan een speciaal rondje ''gebarentaal op vakantie'' plaats. Welke handgebaren je in het buitenland juist níet moet maken bijvoorbeeld :-) Of: hoe bestel je 2 biertjes in het Spaans met gebarentaal? Of vraag je de weg in het Engels? En is er uberhaupt een internationale gebarentaal?

Je kunt je opgeven voor 2 tijdsloten, dit om de avond coronaproof te kunnen aanbieden. Deelname is gratis. Opgave vooraf verplicht.
Tijdslot 1: 19.00-20.00 uur, maximaal 20 personen
Tijdslot 2: 20.15-21.15 uur, maximaal 20 personen

Opgeven en informatie gaat rechtstreeks via Eric Wiggers via de mail:
eric-1978@outlook.com

meer uit agenda
Gebarentaal leren?