t/m 5 sep

Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers

Tukkerware Party

Goeie Tukkers zijn geen motherfuckers organiseren een Tukkerware Party!

Het product: 3 Twentse goden die graag out of the bokse' denken... Maar een tukker giet nooit kapot, dus denk voor aanschaf goed na. Ie zit er veur de rest van oew leven mee.

Hoe meer personen er aanwezig zijn op de party, des te goedkoper is de tukker te leveren. Na de party is er ruimte genoeg om tukkers uit te porberen en om voor uzelf te kijken of het een toevoeging kan zijn in uw huidige huishouden. Overal waar tu' voor staat is niet goed. Behalve Tukkerware!

Enthousiast geworden? Kom dan allemaal naar de Tukkerware Party en beleef een onvergetelijke avond.

Dit is een voorstelling die Kulturhus Borne presenteert in samenwerking met Schouwburg Hengelo.

Tickets kosten €15,00 exclusief €1,50 servicetoeslag per bestelling

Wie stoat mekaar anderhalf! Ook op ‘t PODIUM

Samen voor een coronaproof Kulturhus! Wij bieden graag een veilige omgeving in het Kulturhus van Borne. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het bezoeken van het Kulturhus en evenementen een aantal huisregels; de CoronaRules.

Een van de gevolgen van de maatregelen is dat Goeie Tukkers 2 avonden bij ons spelen. Elke avond is er plek voor maximaal 100 personen.

Tickets voor 4 september bestel je hier
Tickets voor 5 september bestel je hier

Let op: je reserveert per huishouden of sociale eenheid. Kom je met meerdere huishoudens? Plaats dan meerdere bestellingen.

Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers