8
dec

In de Noaberhood Programma

Kulturhus Extravaganza


Kulturhus Borne is verbouwd, bestaat 15 jaar en we gaan dit 2 dagen lang vieren. Zondag 8 december met een hele middag live muziek, optredens en verrassingen in het hele gebouw. Ook in de Noaberhood (foyer) is van alles te beleven.
Toegang is gratis.

 

Programma

Food & Drinks - hele middag

De hele middag kun je in de Noaberhood genieten van lekker eten en drinken. Met als kers op de taart de mogelijkheid om taart te proeven van de deelnemers aan de taartbakwedstrijd Wie Bakt 'M?! De taartpunten worden verkocht v.a. €2,50 per stuk en de opbrengst gaat naar een goed doel.

 

 

Capriccio '97 15.40 - 16.20 uur

Muziektheater Capriccio’97 werd opgericht in 1997. Behalve in grotere producties zoals een complete musical of muziektheaterstuk, treden de leden ook op bij festivals en andere gelegenheden. Maar het koor geeft ook regelmatig voorstellingen in kleinere zalen en verzorgingshuizen waarbij het publiek zonder uitzondering kan rekenen op een onvergetelijke belevenis!

 

 

Prijsuitreiking 'De Taart van Borne' 17.00 uur

De winnaar van de taartenbakwedstrijd wordt bekend gemaakt. Wie wint de publieksprijs en wie wint de vakjuryprijs?

 

 

Les Moustaches 17.50 - 18.30 uur

Deze muziekformatie bestaat al heel lang. Dan hebben we het over de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw! In die tijd hadden zij meer dan regionale bekendheid. Nadat het een tijdje stil was geworden werd in 2008 de handschoen weer opgenomen. Nu als hobbyband. De band speelt popmuziek van alle jaren, beginnend in de jaren 60 tot nu. Ook Nederlandstalig.

De zeer ervaren Les Moustaches hebben vele optredens verzorgd, zoals tijdens de Bornse Melbuul’n dagen, tijdens feesten en partijen en performances bij de Roparun in Almelo.

 

meer uit agenda
In de Noaberhood Programma