23
okt

KidsBios: Corgi - 6+

Lekker naar de film in de vakantie


Gezellig in de herfstvakantie met de hele familie (6+) naar een leuke animatiefilm met ranja en iets lekkers! Het is tijd voor KidsBios!!

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin, Queen Elisabeth. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?

In het echt is de Britse koningin Elizabeth een groot hondenliefhebster en kweker van Corgi’s. Ze had er zelf in totaal meer dan 30. Haar laatst corgi overleed vorig jaar, en is vereeuwigd op het grote scherm met deze grappige animatiefilm (2019) over het hondje Rex. Het is niet alleen maar BREXIT wat de klok slaat in Engeland ;-)

Aanvang: 14.00 uur
Entree: €3,00
 

 

 

Kaarten kopen
meer uit agenda
KidsBios: Corgi - 6+