20
okt

KidsBios - Fashion Chicks

Lekker naar de film in de vakantie


Lekker in de herfstvakantie naar de film, in eigen dorp. Hoe heerlijk! Speciaal in het kader van Textiel Festival Twente draaien we Fashion Chicks. Van zo'n coole film krijg je nooit genoeg :-)

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion, wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt.

Aanvang: 14.00 uur
Entree: €4,50

 

Kaartverkoop
Een kaartje kost €4,50 per persoon. In verband met de coronamaatregelen is het voor ons belangrijk om te weten hoeveel volwassenen en kinderen er zijn. Bestel voor volwassenen daarom een 'Normaal' kaartje en voor de kinderen een 'Kinderkaartje'.

Let op: in verband met de geldende coronamaatregelen zijn er maximaal 50 kaarten voor volwassenen in verkoop.

Kom je er niet uit? Bel dan even naar de receptie: 074 265 72 00

Kaarten kopen
meer uit agenda
KidsBios - Fashion Chicks