20
okt

KidsBios - Fashion Chicks (6+)

Lekker naar de film in de vakantie


Lekker in de herfstvakantie naar de film, in eigen dorp. Hoe heerlijk! Speciaal in het kader van Textiel Festival Twente draaien we Fashion Chicks (6+). Van zo'n coole film krijg je nooit genoeg :-)

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion, wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt.

Aanvang: 14.00 uur
Entree: €4,50

Let op: Bij deze voorstelling werken we met de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit houdt in dat iedereen van 13 jaar of ouder via de CoronaCheck app een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag via testen voor toegang moet kunnen laten zien.

Meer informatie hierover vind je in het agenda bericht Meer mogelijk met #checkenvoortoegang

Kaarten kopen
meer uit agenda
KidsBios - Fashion Chicks (6+)