25
aug

Kinderrommelmarkt

Gezellige rommelmarkt voor en door kinderen


Schrijf je ook in voor de Kinderrommelmarkt bij Kulturhus Borne: Melbuul’nzondag 25 augustus! Deze gezellige rommelmarkt vindt zoals gewoonlijk plaats op het verhoogde Kulturhusplein. En we trakteren op iets lekkers!

Ben jij 15 jaar of jonger en heb jij speelgoed of spulletjes die je op de Kinderrommelmarkt wilt verkopen? Meld je dan aan voor de Kinderrommelmarkt tijdens de Melbuul’nzondag op 25 augustus aanstaande! Ruim gauw jouw kamer op en vul die spaarpot!

De naam verklapt het al een beetje; op deze rommelmarkt is alleen plek voor kinderen die hun spullen willen verkopen, eventueel onder begeleiding van mama, papa of een andere volwassene. Voor commerciële verkopers is op deze Kinderrommelmarkt geen plaats, het is speciaal voor alle topverkopers en mini-handelaars tot en met 15 jaar.

Deelname is gratis, maar je moet je wél eerst even (laten) inschrijven door een email te sturen naar: reuring@kulturhusborne.nl
Met daarin het volgende: voor- en achternaam, leeftijd, en mobiel telefoonnummer van mamma of papa. Daarna is alles geregeld!

Tot gauw!

meer uit agenda
Kinderrommelmarkt