6
t/m 31 mei

Kulturhus gesloten voor bezoekers

#samensterktegencorona


***UPDATE 23 maart 2020, 19.30 uur***
Zojuist heeft de overheid bekend gemaakt de maatregelen tegen Coronabesmetting aan te scherpen. Tot 1 juni zijn samenkomsten van mensen verboden. Samen moeten we het virus bestrijden, er is immers niets belangrijker dan een goede gezondheid. Wat dit precies inhoudt voor alle gebruikers van, en activiteiten ín het Kulturhus, wordt in de loop van deze week duidelijk. Wij houden jullie op de hoogte. Hou jullie goed!


Ook Kulturhus Borne geeft gehoor aan gezond verstand en wijsheid. Wij sluiten onze deuren voor alle bezoekers van het Kulturhus. Samen moeten we het Coronavirus indammen.

Thuisblijven als het niet echt nodig is om weg te gaan is niet toegeven aan angst, maar een voorzorgsmaatregel voor iets dat we allemaal niet kunnen overzien, gezien de omvang van deze pandemie. Ook als je niet persoonlijk de gevolgen van het virus ondervindt is er een groot maatschappelijk belang dat de verspreiding ervan zo gecontroleerd mogelijk gaat, zodat de ziekenhuizen en de zorgverleners de hulp kunnen blijven bieden aan de gene die het echt nodig hebben.

Wij volgen de richtijnen van onze overheid en het RIVM. Voorlopig sluiten wij onze deuren tot 6 april. Dan bekijken wij weer hoe de vlag er bij hangt. Bij nieuws plaatsen wij dit meteen op de website en facebook.

#samensterktegencorona

meer uit agenda
Kulturhus gesloten voor bezoekers