13
t/m 31 dec

Meer mogelijk met #testenvoortoegang

bij Kulturhus Borne


Hallooooooooo allemaal! Wij vragen je aandacht en begrip voor onze huisregels m.b.t. theaterbezoek die momenteel gelden i.v.m. Corona. Jouw veiligheid, en die van onze medewerkers, staat voorop! Wij doen er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen.

Voor bezoek aan filmvertoningen voor volwassenen is het momenteel niet nodig om voorafgaand aan je bezoek een test- of vaccinatiebewijs te tonen. Wij hanteren anderhalve meter afstand bij filmvertoningen voor volwassenen. Er is in dit geval plek voor maximaal 75 personen. Vanaf 25 september werken we ook bij filmvertoningen met de voorwaarde Testen voor Toegang.

Voor bezoek aan een aantal voorstellingen en concerten in onze theaterzaal hanteren wij voor je bezoek de voorwaarde Testen voor Toegang. Met #testenvoortoegang, mogen wij gewoon weer 232 mensen toelaten in onze theaterzaal; hè lekker samen lachen en genieten van een concert of voorstelling. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, ofnieda!

De voorwaarde Testen voor Toegang geldt voorlopig voor alle voorstellingen in de theaterzaal.

Testen voor Toegang, zo werkt het!
Onze theaterbezoekers kunnen de volgende coronabewijzen gebruiken voor toegang:
een vaccinatiebewijs; of
een herstelbewijs; of
een negatieve testuitslag via testen voor toegang.

Bezoekers kunnen deze 3 mogelijkheden tonen via CoronaCheck app. Daarnaast moet je je id-kaart of paspoort laten zien.

Andere belangrijke zaken om te weten!
Wij hebben een zero tolerance beleid: geen coronabewijs is geen entree. Bovenstaand is verplicht.

De QR-code werkt alleen vanuit de app. Een foto of screenshot werkt niet. Zorg dat je bij aankomst de app open hebt staan zodat wij jou snel kunnen helpen! Bij een rood scherm kunnen wij jou niet toelaten bij de voorstelling. Enne, aub het legitimatiebewijs niet vergeten mee te nemen he! Hierdoor kunnen wij controleren of het coronatoegangsbewijs wel echt bij jou hoort.

 

meer uit agenda
Meer mogelijk met #testenvoortoegang