6
mrt

Samsung Tablet basiscursus - start

Seniorweb


Heeft u een Samsung tablet? Vindt u het lastig om op een tablet te werken? Dan is deze basiscursus iets voor u. In deze cursus leert u in vier lessen van twee uur wat u allemaal met een tablet kunt doen. Dit is een beginnerscursus dus ervaring met een tablet is niet nodig.

Aantal lessen: 4
Kosten: €50,00, inclusief koffie/thee
Data: vr 6/3, 13/3, 20/3, 27/3
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur
Plaats: Rode Kruisgebouw, Brugstraat 4 Borne, Lokaal R1

De eerste les zult u vooral de tablet verkennen. U leert hoe de tablet opgestart moet worden, hoe u het toetsenbord kunt gebruiken en hoe u kunt ‘swipen’ (van de ene naar de andere pagina gaan) op de tablet.

In de lessen daarna leert u informatie opzoeken op internet en een e-mail lezen, maken en versturen en een agenda bewerken. Ook leert u ook apps (programma’s) downloaden en gebruiken en filmpjes en muziek op YouTube opzoeken en bekijken en/of luisteren.

Aan het einde van de cursus heeft u alle basistools om met de tablet te werken. U kunt hierna gemakkelijk contact maken met familie en vrienden, spelletjes spelen of een filmpje bekijken.

Om deze cursus te kunnen volgen heeft u een Samsung tablet nodig (meenemen), wifi en een Google-account. Neem adres en wachtwoord mee!

De nadruk ligt op praktisch oefenen. Seniorweb probeert zoveel mogelijk aandacht te geven aan iedereen. Uw toestel kan in een aantal opzichten anders werken dan Seniorweb demonstreert. Zij proberen u zoveel mogelijk te helpen. Het lesboek kunt u in de eerste les bestellen, afhankelijk van uw versie van Android.

 

Details:

55+
Op vrijdag van 14:00-16:00 uur
Kosten: € €50,00 incl. koffie/thee - excl. lesboek
Duur: 4 lessen
Locatie: Rode Kruis gebouw, lokaal R1, Brugstraat 4
Docent: Seniorweb
Start: 6 maart 2020

AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK

meer uit agenda
Samsung Tablet basiscursus - start