15
t/m 31 okt

Techniek Vrijwilligers Gezocht

Onze techniekvrijwilligers zoeken versterking!


Henk en Don (huidige techniekvrijwilligers) zoeken versterking van het team!

Ben jij een theaterliefhebber met verstand en techniek en heb je af en toe tijd om ons te helpen? Neem dan even contact op met Michel Hoekstra via michel.hoekstra@kulturhusborne.nl of 0742657200.

 

Stukje uit de Tubantia:

"Al vele jaren zit Henk Hogebrug achter de knoppen bij vooral amateurvoorstellingen. „Professionele artiesten nemen vaak eigen technici mee. Dan wordt het meestal een samenwerking. Wij laten hen het werk liever niet alleen doen, want die licht- en geluidsmensen komen alleen voor de voorstelling maar ruimen natuurlijk niets op. Wij doen dat wel en zorgen ervoor dat alle apparatuur weer klaar staat voor een volgend optreden.”

Volgens Henk Hogebrug kost het opzetten van een lichtplan wel zes uur. „Met geluid ben je in anderhalf uur klaar. Veel bezoekers weten niet dat er zoveel werk in zit.” Nog leuker dan de voorbereiding vindt hij de nazit na een optreden. Hij heeft goede herinneringen aan onder anderen Saskia en Serge en Thijs Kemperink. „Aardige mensen die ons werk waarderen. En soms maken we iets aparts mee. Zo vroeg Mathilde Santing om een strijkplank. Die leenden we van Leurink Mode. Volgens mij staat hij hier nog ergens. Maar het allerleukste vind ik de lokale artiesten, de koren, bigband of Boornse Noabers. Hopelijk zien we die hier weer snel. In een volle zaal.”"

meer uit agenda
Techniek Vrijwilligers Gezocht