Kaartverkoop seizoen 2020-2021

Openingstijden kassa Kulturhus Borne

De openingstijden van de centrale informatiebalie van het Kulturhus, en het kaartverkooppunt van het Kulturhus, zijn:

  • maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur;
  • en vanaf een uur vóór aanvang van een voorstelling, concert of film (bij films van het Filmhuis, inleidingen en workshops een half uur).
    In dit uur kunt u alleen kaarten kopen mochten er nog losse kaarten in de verkoop zijn.


U vindt de informatiebalie aan uw linkerhand, nadat u door de centrale entree de foyer bent binnengekomen.

Tijdens de openingstijden van het Kulturhus is onze kassa ook telefonisch bereikbaar via
074 - 265 72 00 (behalve op nationale feestdagen).


Kaarten kopen

*Via de website
U kunt uw kaarten online kopen via onze website. Hiervoor dient u eenmalig een account aan te maken. Dit is vrij eenvoudig, u volgt gemakkelijk de aangegeven stappen. Kopen via de website heeft als voordeel dat u bij veel voorstellingen zelf uw stoelen uit kan kiezen.

Als u online bestelt, kunt u betalen met iDEAL of een creditcard. Na betaling ontvangt u een e-mail met daarin uw kaarten. U kunt vervolgens uw kaarten zelf uitprinten of digitaal meenemen op uw smartphone (E-tickets). Uw kaart of E-ticket is uw plaatsbewijs en dient u te laten zien bij de kaartcontrole.

*Telefonisch bestellen of persoonlijk aan de kassa kaarten kopen

Aan de kassa kunt u contant betalen, pinnen of met creditcard betalen. Telefonische bestellingen kunt u betalen met iDEAL, u ontvangt van ons een betaallink per e-mail en na betaling ontvangt u uw kaarten in uw mail.

Als u geen e-mail heeft en/of niet internetbankiert kunt u uw kaarten ook laten reserveren en binnen een week aan de kassa betalen en afhalen. Daarna komt uw reservering te vervallen.

Vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling is de kassa geopend (bij films van het Filmhuis, inleidingen en workshops een half uur). U kunt dan alleen kaarten kopen (mochten er nog losse kaarten in de verkoop zijn).

 

Bijkomende kosten

Voor elke bestelling betaalt u €1,50 servicekosten. Deze kosten worden altijd apart vermeld en komen boven op de totaalprijs van uw bestelling.

 

Rolstoelplaatsen

Per voorstelling zijn er een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Om een rolstoelplaats te reserveren belt u met onze kassa.


Kaarten kwijt

Bent u uw kaarten kwijt? Geen nood. Wij kunnen een kopie van uw kaarten voor u uitprinten voor €1,- per kaart. Nieuwe e-tickets worden gratis per mail verzonden.
 

Kaarten retour?

Bent u verhinderd voor een voorstelling? Tot uiterlijk 2 werkdagen voor aanvang van de voorstelling (tot 16.00 uur) kunt u toegangskaarten ruilen voor een andere voorstelling of een tegoed in uw account. Het tegoed blijft onbeperkt geldig. Per teruggebracht of te ruilen kaartje wordt €2,00 aan (annulerings)kosten in rekening gebracht.