Juli 2019


GEZOCHT:
TOERISME SPECIALIST M/V
24 UUR PER WEEK

 

Je verkoopt Borne aan de wereld op de leukste manier die je kunt bedenken. Naast toerisme specialist ben je ook social media-, online-, schrijf-, netwerk- én onthaastingsspecialist. Borne ligt in het hart van Twente en daar hebben we namelijk ‘tijd zat’.

Je werkt nauw samen met de Stichting Beleef Boeiend Borne; een organisatie die samen met Kulturhus Borne en de lokale en regionale partners de toeristische marketing van Borne voor haar rekening neemt.

WAT JE ALLEMAAL GAAT DOEN:

  • Borne promoten via verschillende on- en offline kanalen
  • Het samenstellen van content voor diverse media
  • Het organiseren van netwerkbijeenkomsten
  • Het onderhouden van contacten met de toeristische ondernemers binnen de gemeente Borne
  • Naast onze ondernemers in de vrijetijdseconomie wordt er door jou intensief samengewerkt met Twente Marketing, BBO/dorpsmanager, Borne Boeit en de gemeente Borne
  • Het samenwerken, aansturen en afstemmen met de VVV-medewerkers
  • Het initiëren van nieuwe toeristische producten en activiteiten
  • Werken met Indesign

ONZE IDEALE KANDIDAAT
Onze ideale kandidaat is een enthousiasteling die vol zit met ideeën en initiatief. Je hebt een creatieve geest en denkt in kansen. Je pakt zaken snel op én aan en kunt zelfstandig werken. Verder ben je leergierig, zorgvuldig en accuraat en voel je je thuis in de wereld van het toerisme! Je bent bij voorkeur woonachtig in de gemeente Borne, of kent het goed! Daarnaast heb je een relevant HBO diploma op zak.

WIJ BIEDEN
Kulturhus ''De Bijenkorf'' Borne is het gebouw waar wordt geleerd, gespeeld, gelezen en geleefd, waar je ontmoet en waar heel veel mogelijk is. Een samenwoning en -werking tussen verschillende functies; Huiskamer, VVV, Welzijn, de Muziekschool, Bibliotheek, Zalenverhuur en Theater. Het grootste effect zit in de verbinding. Hier heeft iedere medewerker een rol in. Wij bieden je een leuke, inspirerende werkplek met gezellige collega’s waar veel mogelijk is. De CAO Sociaal Werk is van toepassing op deze functie.

SOLLICITEREN

Reageren kan tot en met 31 juli, stuur je CV en motivatie op via: peno@kulturhusborne.nl

HEB JE NOG VRAGEN?
Laat het ons weten! Voor vragen kun je contact opnemen met Kris Pals (Adjunct-Directeur Kulturhus), telefoonnummer 06-24876920
_______________________________________________________

Gezocht:

Horeca medewerkers m/v

Staat horecatijger op jouw voorhoofd geschreven? Mooi! Dan voel je je in ons Kulturhus ‘thuus’.
Want: je bent niet alleen tap- en koffiekundig, je maakt het mensen oprecht graag naar de zin, van bezoeker tot artiest. Je ziet in 1 oogopslag werk liggen. Je bent een multitasker pur sang en kunt snel schakelen. Je houdt van aanpakken in een superafwisselende werkomgeving. En met al dat harde werken is die vriendelijke, welgemeende lach, niet van jouw gezicht af te krijgen; jij bent helemaal in jouw element! Die tong hangt nog lang niet op de schoenen!
 

In eerste instantie zoeken we mensen voor avonden en weekenden. Het aantal uren is in overleg.


WERKZAAMHEDEN
Tijdens jouw uren beperk jij je niet tot alleen de bar en de keuken, maar het gehele Kulturhus is jouw werkterrein. Je bent voor bezoekers hét gezicht van het Kulturhus. Je zorgt dat de geplande reserveringen allemaal perfect klaarstaan en voorzien zijn van de catering. Na afloop zorg je er uiteraard ook weer voor dat alles netjes wordt opgeruimd. Jij bent het aanspreekpunt voor de bezoekers en maakt van problemen een uitdaging. Je gaat niets uit de weg en zet net dat stapje meer voor een positieve ervaring!

ONZE IDEALE KANDIDAAT
Onze ideale kandidaat is een zwaargewicht in gastvrijheid. Een enthousiasteling die flexibel is en mensen graag blij maakt. Je hebt een creatieve geest en denkt in kansen en oplossingen. Je pakt zaken snel op én aan en kunt zelfstandig werken. Je hebt bij voorkeur ervaring in de horeca.


WIJ BIEDEN
Kulturhus ''De Bijenkorf'' Borne is het gebouw waar wordt geleerd, gespeeld, gelezen en geleefd, waar je ontmoet en waar van alles kan. Een samenwoning en -werking tussen verschillende functies; Huiskamer, VVV, Welzijn, de Muziekschool, Bibliotheek, Zalenverhuur en Theater. Het grootste effect zit in de verbinding. Hier heeft iedere medewerker een rol in. Wij bieden je een leuke, inspirerende werkplek met gezellige collega’s waar veel mogelijk is. De CAO Sociaal Werk is van toepassing op deze functie.


SOLLICITEREN
Reageren kan tot en met 25 augustus, stuur je CV en motivatie naar: peno@kulturhusborne.nl
De gesprekken vinden plaats in de laatste week van augustus 2019.


HEB JE NOG VRAGEN?
Laat het ons weten! Voor vragen kun je contact opnemen met Frank Droste (Directeur Kulturhus), telefoonnummer
06-57552530 of stuur een email naar frank.droste@kulturhusborne.nl