Het Kursushus

Kulturhus Borne is een podium voor lokaal talent, ondernemerschap en deskundigheid. Hoeveel mensen wonen er wel niet in en rond Borne, Hertme en Zenderen die een talent, vaardigheid of professie hebben die ze willen en kunnen delen met anderen? Het Kursushus van Kulturhus Borne biedt hier mogelijkheden voor! Kunt u een cursus of workshop geven? Neem dan contact op met ons. Dan kijken we samen of de cursus of workshop iets is voor het Kursushus en of we uw aanbod handen en voeten kunnen geven.

Kulturhus Borne zorgt voor de facilitaire zaken zoals de ruimte, de cursusadministratie en de PR. En u zorgt voor de (inhoudelijke) rest: een goede, leuke, nuttige, professionele cursus. Het Kursushus gaat volgens het "ondernemerschapmodel" te werk: we doen samen zaken, we trekken samen op, we zijn samen verantwoordelijk voor het (hopelijk) succes en we delen samen in de kosten en winst. We hanteren daarbij principes zoals ondernemerschap, laagdrempeligheid, transparantie en respect.

Wichelroede lopen, bloemschikken, woon-styling, tuinarchitectuur, Spaanse les, kunstgeschiedenis, peuterdansen, creatief schrijven, rappen, bloggen, kruidenkennis, introductie in de biochemie: zomaar wat voorbeelden, er zijn zoveel mogelijkheden!

Heeft u inhoudelijke vragen met betrekking tot een van de cursussen neem dan contact op met: info@kulturhusborne.nl
 

Denkt u een leuke workshop of cursus te kunnen geven?

Neem dan vrijblijvend contact op met: laura.reymer@kulturhusborne.nl
Wellicht komen we tot Kursushus-zaken!