Verder komen door los te laten

In de cursus ‘Verder komen door los te laten’ ga je o.l.v. opruimcoach Anne Lodewijkx van Nova Holos in een kleine groep alle facetten rondom het thema ‘loslaten’. Om er maar een paar te noemen: acceptatie, vertrouwen en hulp vragen.

We gaan kijken naar ons eigen denken, doen, voelen en zijn. En hoe we onszelf daarmee ondersteunen en belemmeren. We zullen oefenen en opdrachten uitvoeren (ook tussen de bijeenkomsten door) om ons bewustzijn te vergroten en anders te leren kijken naar de dingen die we niet los kunnen laten. Denk aan oefeningen uit de Mindfulness, NLP, lichaamswerk, energiewerk en yoga.

Het is fijn om hier in een kleine groep mee bezig te zijn, om ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren ook. Al doende zul je ervaren dat je tools aanleert waarmee je je oude patronen kunt doorbreken en op nieuwe manieren kunt omgaan met de dingen die in je leven spelen.

Over Anne Lodewijkx
''Loslaten is mijn levensthema. Ik ben er echt mee aan het stoeien geweest. Ervaringsdeskundig, zeg maar! Die ervaringen én hun oplossingen deel ik graag met anderen, die zichzelf nog in de weg zitten. Ik houd erg van diepgang dus laten we duiken in het thema. Met wat humor en met mijn kenmerkende directheid belooft het een leerzame en plezierige cursus te worden.''

Vragen over de inhoud van deze cursus? Neem dan gerust even contact op met Anne Lodewijkx: 06-285 155 47 of info@novaholos.nl​

Details cursus
Lesdata: 4 en 18 april, 9 en 23 mei
Tijd: 19.00-21.00 uur
Kosten: €80,00
Cursus gaat van start bij minimaal 4 deelnemers


Informatie

18+
Op donderdag van 19:00-21:00 uur
Kosten: € 80,00
Duur: 4 lessen
Locatie: lokaal V4, eerste etage Kulturhus
Docent: Anne Lodewijkx
Start: 4 april 2019