GIGAKIDS XTRA MA'DAG 15.00-15.30 UUR

Kinderen doen steeds meer met de computer, ook voor school. Dan is het natuurlijk superhandig als ze goed kunnen typen. Een vaardigheid waarvan ze de rest van hun leven plezier zullen hebben. Het Kursushus verzorgt typelessen voor kinderen van 9 t/m 13 jaar waarbij gebruikt wordt gemaakt van Gigakids.

Bij GigaKids is er ook een speciaal programma, GigaKids Xtra. Erg geschikt voor kinderen met dyslexie, maar ook zeker bij ADHD, DCD, verminderde fijne motoriek, etc.

Voor kinderen met o.a. dyslexie is het extra belangrijk om te leren typen. Vaak krijgen ze van de remedial teacher het advies om te gaan typen als hun schrift slecht is. En dan is het natuurlijk beter om goed te kunnen typen. Dat gaat sneller en kost minder energie. Ook horen we regelmatig dat een kind na de typecursus beter kan lezen en spellen.

Het dyslexie typeprogramma GigaKids XTRA is ook heel geschikt voor kinderen met een rugzakje. Ze hoeven hierbij minder lang hun concentratie vast te houden. Daarnaast houdt de docent rekening met een rustig beeld tijdens de oefeningen zodat de kinderen niet teveel worden afgeleid.

Deze cursus bestaat uit 18 lessen, incl het examen.

Wil je je kind graag opgeven voor deze typecursus, maar komt de dag of tijd niet uit? Geef dat dan even door aan ons. Bij voldoende aanvragen kunnen we naar een ander moment kijken.


Informatie

Kinderen van 9 t/m 13 jaar met dyslexie
Op maandag van 17:00-17:30 uur
Kosten: € 162,50
Duur: 18 lessen inclusief examen
Locatie: Kulturhus Borne, lokaal V9
Docent: Erwin Oude Egbrink
Start: 31 augustus 2020

Aanmelden