KEEP ON DANCING 40+

Investeer in jezelf en volg een cursus Keep on Dancing, ''want dansen is gezond". Dat is het motto van ''Keep ons Dancing 40+''. Het levert de dames elke week weer nieuwe energie op en het is bovendien heerlijk om te doen. Dus, kom ook meedansen elke dinsdagavond van 19.15-20.15 uur in Kulturhus Borne in lokaal V1.

De dansgroep vormt een gezellige groep dames van boven de 40, ze werken samen elke les hard aan nieuwe choreografieën en blijven daarnaast de dansen die ze al geleerd hebben repeteren. Er wordt volop genoten van het dansen en van de muziek.

NIEUW! Docente Carla van der Wal gaat het na de zomer iets rustiger aan doen en geeft daarom het stokje over aan dansschool Danceworkx. Docent Laura Wijbenga gaat met ingang van het nieuwe seizoen deelnemers van Keep on Dancing 40+ in het gezonde, gezellige zweet werken.

De cursus start op 8 september 2020!
Aanmelden geschiedt online.
Voor 33 lessen betaal je slechts €182,50- Dit kan ook in termijnen betaald worden; als je hier gebrujk van wilt maken, dan gewoon even aangeven in het vak ''evt opmerkingen/vraag'' in het digitale aanmeldformulier.


Informatie

Vrouwen 40+
Op dinsdag van 19:15-20:15 uur
Kosten: € 182,50-
Duur: 33 lessen
Locatie: Lokaal V1
Docent: Danceworkx: Laura Wijbenga
Start: 8 september 2020

Aanmelden