Tweedehandsbeurzen

Consuminderen én leuk voor de portemonnee!

In samenwerking met een aantal geweldige vrijwilligers organiseert Kulturhus Borne vier tweedehandsbeurzen per jaar.

Twee keer per jaar is er een tweedehands kinderkledingbeurs; rond 1 april een voorjaars- en zomerkledingbeurs en rond 1 oktober een najaars- en winterkledingbeurs. Zowel de inbrenger als vrijwilligers letten op de kwaliteit van de kleding, zodat het aanbod bestaat uit verkoopbare kleding.

Twee keer per jaar is er een tweedehands speelgoedbeurs, dit is in de lente en in het najaar. Zo zijn uw kinderen tijdens het heerlijke lenteweer voorzien van ‘nieuw’ speelgoed, en heeft u rond de sinterklaastijd de kans om voor een leuke prijs iets voor uw kinderen te kopen.

 

Bij deze vier beurzen werken we met de volgende formule:

U vraagt een inschrijfnummer aan, prijst zelf thuis uw artikelen en ontvangt na de beurs 2/3 van uw verkoopprijs. U hoeft zelf niet aanwezig te zijn op de dag van de beurs. U levert uw artikelen in en haalt ze weer op bij het Kulturhus op vastgestelde dagen en tijden. 1/3 Van uw verkoopprijs gaat naar de kinderactiviteiten van het Kulturhus.

 

Wilt u meer weten of kleding inbrengen? Mail ons dan op beurskulturhusborne@gmail.com. Vanaf een maand voor de beurs kunt u een inschrijfnummer krijgen.