Bibliotheek borne

In verband met COVID-19 zijn we gesloten. Wel kun je boeken reserveren en ophalen bij de AfhaalBieb. Ook kun je gebruik maken van de online bibliotheek.

Hoe werkt de AfhaalBieb

Online Bibliotheek

Bekijk het Online aanbod en spreekuren

De huidige lockdown is verlengd t/m 25 mei 2021. Tijdens de lockdown mogen Bibliotheken open zijn voor het ophalen van reserveringen en terugbrengen van boeken. Onze overige activiteiten stoppen t/m 26 mei Er gelden aangepaste openingstijden:

Openingstijden AfhaalBieb:

Maandag 09:00 -12:00 uur

Woensdag 09:00 -12:00 uur

Donderdag 13:30 - 20:00 uur

Vrijdag 09:00 -12:00 uur

_________________________________________________________________

Lekker naar de Bieb! Bibliotheek Kulturhus Borne is een moderne, gastvrije bibliotheek, met royale openingstijden, en een prachtige collectie boeken, tijdschriften en andere media.

Dankzij die huisvesting in het Kulturhus is het meestal erg gezellig in de bibliotheek en zijn de bordjes met “Stilte” allang niet meer van toepassing. Als onderdeel van het Kulturhus zult u merken dat ontmoeting een belangrijke plaats inneemt bij de bibliotheek. Mensen lezen een krantje, zoeken informatie op de computer, kinderen doen er hun huiswerk en de Leeskring is een boek aan het bespreken.

En wist u dat kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen worden van de bieb en dat vanaf 18 jaar een lidmaatschap slechts €45.00 per jaar kost? Nieuwe leden van de bibliotheek krijgen bij inschrijving een leuk kadootje.

Voor meer informatie klik HIER