Bureau Vrijwilligerswerk Borne is het aanspreekpunt, de vraagbaak en de adviseur voor zowel mensen die vrijwilligerswerk willen doen als voor organisaties die vrijwilligers zoeken.

Iedereen kan met vragen terecht tijdens het Spreekuur van BVB op elke laatste woensdagmiddag van de maand van 13.30-15.30 uur in het Kulturhus (begane grond in de bibliotheek). Het advieswerk is gratis voor inwoners van Borne, Hertme en Zenderen. Henriëtte van den Kieboom is coördinator van BVB. Zie voor meer informatie de website: Bureau Vrijwilligerswerk Borne.

Naast bemiddeling en advisering zorgt BVB ook voor belangenbehartiging en waardering van vrijwilligers. In het kader van waardering zorgt BVB voor activiteiten voor vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers in Borne. Denk aan de Thema avonden, Workshops, de Vrijwilligersbrunch in samenwerking met Lionsclub Borne en TMZ ’t Dijkhuis en de VrijwilligersBeurs in samenwerking met het Twickelcollege Borne.

Snuffelen aan vrijwilligerswerk? Doe dan mee met: de jaarlijkse actie: NLdoet. Altijd in het 2e weekend van maart. Zie voor meer informatie de website van NLdoet

Bureau Vrijwilligerswerk Borne: voor maatjesvacatures, ondersteuning van mantelzorgers en vele andere vrijwilligersvacatures

Voor informatie over Maatschappelijke Stages voor middelbare scholieren kunt u ook bij Bureau Vrijwilligerswerk Borne terecht. Ook staan de stageplaatsen op de website vermeld. Ga voor meer informatie naar deze pagina op de website van Bureau Vrijwilligerswerk Borne.