Vriend van Filmhuis Borne

Word Vriend van Filmhuis Borne! Met een bedrag van € 15,00 per persoon per jaar kunt u Vriend worden van Filmhuis Borne. En hiermee ondersteunt u niet alleen uw eigen Bornse platform voor cinema. Als ‘Vriend’ ontvangt u ook korting op elke film die wordt vertoond in Filmhuis Borne. U betaalt dan niet de reguliere entreeprijs van € 8,00, maar slechts € 5,00.

Daarnaast wordt u hoogstpersoonlijk op de hoogte gehouden van het filmprogramma; van tijd tot tijd krijgt u een nieuwsbrief over de filmische pareltjes van het Filmhuis thuis gestuurd. Ook ontvangt u, indien u daar prijs op stelt, per email in de aanloop naar de vertoning van een film een digitaal kattebelletje.

Voor meer informatie over Filmhuis Borne kunt u contact opnemen met Pauline Hulshof. Bij haar kunt u zich ook aanmelden als ''Vriend'':

Telefoon 074 266 69 86
Email hulshof@home.nl   of   filmhuis@kulturhusborne.nl


U kunt het aanmeldformulier HIER downloaden, thuis invullen en op de avond van uw filmbezoek meenemen. De vrienden korting gaat gelijk diezelfde avond nog in.
U kunt ook bij de centrale informatiebalie van het Kulturhus een inschrijfformulier ontvangen. Uw aanmelding kunt u afgeven aan een van onze baliemedewerksters, of u kunt het opsturen naar:


Kulturhus Borne
t.a.v. Filmhuis Borne
Marktstraat 23
7622 CP BORNE