MUZIEKSCHOOL AANBOD VOOR KIDS

Muziek maken is niet alleen heel leuk om te doen, muziek maakt ook slim! Muziek prikkelt de intelligentie en is goed voor het geheugen en de schoolprestaties. En: of je nu blij bent of juist verdrietig, als je zingt of op je instrument speelt kun je je gevoelens kwijt. Kortom, muziek maken is heerlijk!


MUZIEK OP SCHOOT

Jonge kinderen vinden het heerlijk als er met hen gezongen en gespeeld wordt. Al zingend verlopen veel dagelijkse activiteiten voor jonge kinderen heel soepel en tegelijk wordt de emotionele band tussen ouder en kind versterkt. In de cursus Muziek op Schoot ga je samen met je kind zingen en muziek maken. Er komen dans- en bewegingsliedjes aan bod, steeds passend bij de ontwikkeling van de kinderen.Ook maken we gebruik van eenvoudige instrumenten als trommels en schudeitjes.

Als je met je dreumes of peuter deze vrolijke muzieklessen wilt volgen, hoef je echt niet muzikaal onderlegd te zijn. Het belangrijkste doel is om samen met je kind plezier te beleven aan muziek.

Vrijdagochtend van 9.30-10.15 uur
Locatie: Kulturhus Borne, muziekschool (lift aanwezig)
Kosten: € 81,00 voor 10 lesmomenten van 45 minuten
Start: 21 september 2018
AANMELDEN: KLIK HIERAMV

Algemene Muzikale Vorming is een veelzijdige muzikale start voor jonge kinderen (groep 1 t/m 4). Op pakkende wijze maakt uw kind kennis met vele aspecten van de muziek. Er wordt iedere week gespeeld en gezongen en zo wordt spelenderwijs het gehoor, en het maat- en ritmegevoel ontwikkeld. De oudere leerlingen leren de eerste beginselen van het notenschrift.


AMV 1 (voor groep 1 & 2 van de basisschool )
Start: gratis proefles datum nnb
Deelname: €41,00 voor 15 lesmomenten van 30 minuten
Woensdag in Kulturhus Borne van 15.00-15.30 uur
Aanmelden: KLIK HIER
AMV 2 (voor groep 3 & 4 van de basisschool)
Start: gratis proefles datum nnb
Deelname: €51,00 voor 15 lesmomenten van 45 minuten
Woensdag in Kulturhus Borne van 15.45-16.30 uur
Aanmelden: KLIK HIER