Bert Reerink: gitaar / popcoach.

''Na mijn studies aan de conservatoria van Enschede (gitaar) en Rotterdam (popcoach) heb ik naast een lespraktijk, een decennia lange loopbaan als gitarist in diverse uiteenlopende bands, projecten in binnen - en buitenland genoten. De laatste 20 jaar ben ik ook werkzaam als gitaar- en popdocent aan de muziekschool in Kulturhus Borne.

Door mijn zeer ruime ervaring in allerlei muziekstijlen ben ik in staat om " op maat" gemaakte lessen te verzorgen. Klassiek, pop, blues, rock, jazz, fingerstyle gitaar? Alles is in samenspraak mogelijk! Bij ons leer je alle in- en outs van het gitaarspelen. Dit houdt in dat je naast een fatsoenlijke techniek en noten lezen ook akkoorden leert. In principe leert iedereen de eerste paar jaar hetzelfde ,en daarna ben je vrij om een richting te kiezen die jou aanspreekt.

Wil je graag electrisch gitaar spelen, dan zorgen wij er ook voor dat je ook in een band geplaatst wordt. Wil je graag naar het conservatorium,dan zorgen wij voor een gedegen fundament. Wil je graag singer/songwriter worden, dan zorgen wij ervoor dat je de tools leert om je eigen sound te maken.

Zoals je leest is er bij muziekschool Borne ruimte genoeg om je talenten te ontwikkelen. Geen "stoffige" lessen, maar met behulp van de nieuwste ontwikkelingen en door de wol geverfde lessen door  een gecertificeerde docent!''


Bert Reerink
Gitaardocent, popcoach.