Hoi, ik ben Marianne Bosch en woon met mijn man en twee kinderen in Almelo. Mijn leven bestaat uit muziek maken, hardlopen en badmintonnen.

 

Op de muziekschool geef ik klarinetles en AMV voor de groepen 1-2 en 3-4. De klarinet is het mooiste instrument wat er bestaat: hij kan heel laag en heel hoog, maar ook heel hard en heel zacht. Je kunt er veel verschillende muziekstijlen op spelen: van klassiek tot jazz en van klezmer tot pop. In het harmonieorkest wordt de klarinet het meest gebruikt, misschien heb je de verschillende orkesten uit Borne wel eens zien spelen.

 

Ik hoop dat je voor de klarinet kiest! Gelijk tijdens de eerste les leer je al een paar noten en het leuke is dat het gelijk al goed klinkt (vinden je ouders vast ook heel fijn...!). Je kunt ervoor kiezen om alleen les te nemen of in een groepje. Samen met jou kiezen we een lesboek uit die we doorwerken tijdens de lessen, dit kan een boek met cd zijn maar ook zonder, net wat jij leuk vindt. Elke week leer je weer nieuwe noten en muziektekens zodat je snel al echte liedjes kunt spelen. Wanneer je al wat verder gevorderd bent kun je mee gaan spelen in het klarinetensemble van de muziekschool, dit ensemble bestaat uit 10 zeer enthousiaste klarinettisten. Eens in de twee weken repeteren we.

 

Tot snel!