Bandcoaching: jouw bandje strak krijgen met een vette sound

Bij de Popschool van de muziekschool Borne kun je niet alleen les krijgen op je favoriete pop- instrument, je kunt ook, als je er aan toe bent, meespelen in een van onze popbands! Super leerzaam, elke week repeteren en podiumervaring opdoen onder leiding van een bandcoach.

Of, je hebt al een te gekke band, kickass nummers om te spelen en toch heb je het idee dat jullie band nog een ietsiepietsie rommelig klinkt.

Bij Muziekschool Borne kun je dan les krijgen van een van onze docenten, die tegelijkertijd ook ervaren muzikanten zijn. Onze bandcoach docenten hebben zelf al menig podium onveilig gemaakt!

Voor muziekschoolleerlingen is dat zelfs gratis, als je geen leerling bent van de muziekschool kun je je ook aanmelden, en dan betaal je wel voor de bandcoaching. Easy peasy.

Als je denkt dat het alleen maar wat lessen zijn heb je het goed mis! Want de Bornse muziekschool is niet zomaar een muziekschool.Tijdens de bandcoaching duiken jullie ook nog eens de studio in om een nummer op te nemen. Hoe cool is dat!

Dat hebben we gedaan met Lucas (gitaar), Femke (zang), Bas (drums) en bandcoach Erik Poorterman (basgitaar). Luister hier naar het geslaagde resultaat van een avondje in de studio van de muziekschool!

Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan contact met ons op via: cursus@kulturhusborne.nl