Alles wat u wilt weten over Borne en haar omgeving

 

 

Wat kan VVV Uitbureau Borne voor u doen?

VVV Uitbureau Borne in het Kulturhus is hét aanspreekpunt voor toeristische informatie in Borne, Zenderen en Hertme.


VVV Uitbureau Borne geeft u informatie!

Begin hier uw dagje uit. Wij helpen u op weg met informatie over Borne en de regio. U vindt er brochures met gedetailleerde informatie over leuke uitjes, overnachtingen en lekker eten. Ook voor wandel- en fietskaarten bent u bij ons aan het juiste adres. Van vrijwel elke streek en elk gebied in Nederland heeft VVV Uitbureau Borne gedetailleerde routekaarten in huis. Ze leiden u langs de mooiste plekjes van Nederland. Naast deze eigen brochures treft u er ook folders over pretparken, musea, galeries en andere lokale en regionale activiteiten.

Het VVV Uitbureau én de informatiebalie van Kulturhus ''De Bijenkorf'' Borne bevinden zich samen in de foyer van het Kulturhus. In een compleet vernieuwend concept, met een ‘’all-in-one service”, waar krachten en dienstverlening gebundeld zijn zodat er een totaalpakket van service richting u aangeboden kan worden.

Stelt u zich voor; terwijl uw kind les heeft in de muziekschool, gaat u even naar de bibliotheek, haalt kaarten voor die ene voorstelling of film, en passant koopt u ook nog even een verjaardagscadeautje, en als u er dan toch bent neemt u ook nog even een fietskaart mee om in het weekend erop uit te trekken. Als uw kind klaar is in de muziekschool, kunt u weer een aantal zaken van uw ‘’nog te doen’’ lijstje strepen. Bij dit geïntegreerde ‘’informatiecentrum’’ kunt u dus terecht voor tal van zaken; informatie over het kulturhusprogramma, kaartverkoop Theater en Filmhuis, informatie over alle gebruikers van het Kulturhus en de cursussen die er gegeven worden.Reserveren bij VVV Uitbureau Borne!

U kunt bij ons ook terecht voor:
• tickets voor voorstellingen, cinema en concerten in Kulturhus Borne, de kerken en onze overige podia

• ideeën voor kinderfeestjes of een personeelsuitje

• wandel- en fietsroutes, tal van kaarten en gidsen

• diverse cadeau-ideeën of typisch Bornse cadeautjes en streekproducten

• VVV Cadeaubonnen, Bioscoopbonnen, Podiumkaarten en Nationale Dinercheques
 

De openingstijden
Van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-12.30 uur.

Wilt u meer weten klik dan HIER