Wijkracht zorgt dat je verder kunt, ook in deze tijd!

****UPDATE 6-11-2020

Gezien de RIVM-maatregelen werkt Wijkracht vanuit huis. Gesprekken en overleggen in het Kulturhus zijn momenteel niet mogelijk. Wilt u een afspraak of gesprek?
Bel met: 088 – 945 5722
Of mail naar: borne@wijkracht.nl

Ook kunt u iedere werkdag van 15.00 - 17.00 via de chat op www.wijkracht.nl contact leggen met een van onze medewerkers.

Op deze manier helpen we om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.****


Heb je vragen of problemen waar je zelf geen antwoord of oplossing voor kunt vinden? Blijf niet te lang alleen zoeken, maar vraag hulp. Heb je problemen op het gebied van relatie, financiën, opvoeding, school, wonen, gezondheid, werk of vrije tijd? Weet je niet hoe je verder kunt of wat je moet? Neem contact op met Wijkracht Borne 088 945 57 22 of mail borne@wijkracht.nl

Ook als je je zorgen maakt om een ander. Je zorgen delen en er over praten is een goede eerste stap: De medewerkers zitten voor u klaar en helpen u op weg. Wanneer Wijkracht u niet direct zelf kan helpen, weten zij wel bij wie u het beste terecht kunt. Wijkracht heeft een groot netwerk en werkt met verschillende organisaties samen om inwoners van Borne op de best mogelijke manier te ondersteunen. Op https://www.wijkracht.nl/wijkracht_in/borne/ vindt u meer informatie.

Thuisbelmaatjes
Met de thuisbelmaatjes kunnen de oudere inwoners regelmatig telefonisch contact houden met een vrijwilliger. Het gesprek kan en mag over van alles gaan. Wilt u af en toe door iemand gebeld worden? U kunt zich aanmelden door te bellen naar Wijkracht Borne 088 945 57 22.

Geld- en formulierenspreekuur
Het geld- en formulierenspreekuur blijft ook actief. In plaats van naar het Kulturhus te gaan, kunnen inwoners bellen (088 945 57 22), een mail sturen (pootborne@wijkracht.nl) of het formulier op de website invullen. Door te (video)bellen en mailen helpen de medewerkers inwoners die financiële vragen hebben of hulp willen bij het begrijpen van brieven of het invullen van formulieren.