Zalenverhuur

Kulturhus ''de Bijenkorf'' Borne is een toplocatie voor vergadering of presentatie. Wat dacht u van 10 ruimtes waar een vereniging, instelling of bedrijf gebruik van kan maken en gratis WIFI door het hele gebouw?! De theaterzaal is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een symposium, congres en workshops en is uitgerust met een groot scherm voor de ideale presentatie.

Dit alles kan natuurlijk gecombineerd worden met een drankje en hapje precies zoals u dat wenst. Ook het verzorgen van overheerlijke lunches bij een vergadering en/of presentatie is voor ons team geen enkel probleem.

 

Externe locaties
Wilt u toch meer rust en privacy dan is er ook nog de mogelijkheid om een ruimte te huren op loopafstand van het Kulturhus. In het onlangs gerestaureerde en compacte Rode Kruisgebouw aan de Brugstraat vindt u diverse geschikte ruimtes. Tevens kunt u gebruik maken van de Bornse Synagoge, een prachtig monumentaal pand. Beide gebouwen zijn gelegen in het rustieke oud Borne. Dus als u belangstelling hebt voor een ruimte, schroom dan niet om een kijkje te nemen in een van de geweldige gebouwen! Er is zoveel mogelijk bij ons, misschien bent u wel aangenaam verrast!

Wij hanteren gereduceerde prijzen voor amateurgezelschappen die een relatie met Borne hebben. Het Kulturhus is immers het gemeenschapshuis van Borne. Vanuit onze wens maatschappelijk betrokken te zijn, zorgen wij voor professionaliteit met een sociaal prijsniveau. Ook voor de incidentele huurder.

Ondersteunende faciliteiten en tal van mogelijkheden
Alle faciliteiten om uw activiteiten te ondersteunen: een beamer en een groot filmdoek, dvd -en cd spelers, flip-overs met papier en stiften, whiteboards en laptops. Elke activiteit kan worden voorzien van een lunch of een drankje en hapje. Vele vormen van catering zijn bij ons in professionele handen.

Dienstverlenend en marktgericht
Dienstverlenend denken, flexibiliteit, en kwaliteit. Dat is ons motto als het gaat om het aanbieden van de aanwezige faciliteiten. En heeft u gedetailleerde, uitgebreide en specifieke wensen, dan gaan wij dat samen met u in kaart brengen, waarna wij het voor u regelen.

Bereikbaarheid
De loopafstand van het treinstation Borne naar het Kulturhus Borne is 12 minuten. Komt u met de fiets, dan kunt u deze voor het Kulturhus kwijt en komt u per auto, dan kunt u deze met blauwe parkeerkaart 2 uur gratis stallen op het grote plein. Onder het Kulturhus bevindt zich een parkeergarage waar u gratis uw auto kunt parkeren.

Contact
Voor mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid van accommodaties in Kulturhus ''de Bijenkorf'' Borne (van 6 tot 350 personen) kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Michel Hoekstra: telefoon 074- 265 72 03, email reserveren@kulturhusborne.nl