Bibliotheek

Terug naar bibliotheek

Ben je lid van Bibliotheek Borne maar wil je ook wel eens bij een andere Bibliotheek lenen? Of ben je lid van een andere Bibliotheek en leen je ook graag in Borne? Dat kan!

Gastlenen

Gastlenen

Gastlenen in een andere Bibliotheek in Overijssel

Binnen Overijssel kun je bij iedere Bibliotheek jouw materialen lenen en je kunt ze ook weer terugbrengen naar een willekeurige Bibliotheek in Overijssel.

Gastlenen in een andere Bibliotheek buiten Overijssel

Om te lenen in een Bibliotheek buiten Overijssel kun je je bij de betreffende Bibliotheek aanmelden als gastlener. Je hebt daarbij de hulp van een bibliotheekmedewerker nodig, dus check op hun website de openingsuren en wanneer medewerkers aanwezig zijn. Gastlenen is niet mogelijk met een partnerpas.

Gastlenen in Borne

Ergens anders lid maar in de Bibliotheek Borne lenen? Je bent van harte welkom! Je kunt lenen met een geldig lidmaatschap van een andere Bibliotheek + je identiteitsbewijs. Meld je aan bij de balie. Je krijgt een eigen pas. Houd er rekening mee dat je boeken van een andere Bibliotheek buiten Overijssel niet in Borne kunt inleveren. De boeken die je in Borne leent, lever je vervolgens ook weer in Borne in. Leen je bij de Bibliotheek Borne dan geldt ons leenreglement. Helaas is gastlenen niet mogelijk met een partnerpas.