Bibliotheek

Terug naar bibliotheek

De LuisterBieb bevat honderden luisterboeken. Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste verhalen of vergroot je je kennis door bijvoorbeeld het volgen van een talencursus. De LuisterBieb is te gebruiken via een app die je kunt downloaden voor je tablet of smartphone. Maak je keuze uit een ruim assortiment: van romans, thrillers tot kinderboeken en taalcursussen.

LuisterBieb

LuisterBieb

De luisterboek-collectie van de ‘Online Bibliotheek’ waarmee we als lokale Bibliotheek samenwerken bestaat uit vele honderden luisterboeken. Het assortiment wordt regelmatig ververst en er is ruime keuze: van romans, thrillers, tot kinderboeken en talencursussen. De luisterboeken mag je 3 weken lenen. Is de tijd te kort? Dan kun je de leentermijn natuurlijk ook verlengen. Ook kiezen uit honderden luisterboeken? Nog geen abonnement op de Bibliotheek? Wordt vandaag nog lid.

Voor wie?
Toegang tot de luisterboek-collectie is voor leden van de Bibliotheek die graag naar verhalen luisteren op een tablet of via een smartphone.

Meer informatie
Kies je luisterboek (via de Online Bibliotheek)

Kom je er niet uit?
Kijk op https://www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice/luisterboeken.html of kom naar de bibliotheek. We helpen je graag!

Heb je onze app al?

Luisterboeken en e-books, altijd in je broekzak.
Download de app