Bibliotheek

Terug naar bibliotheek

Met de app kun je overal waar je bent met een internetverbinding gebruik maken van bibliotheekdiensten. Bekijk welke materialen je in huis hebt, wanneer je ze moet inleveren. Verleng eenvoudig de inlevertermijn. Doorzoek de collectie, plaats reserveringen of voeg titels toe aan je verlanglijst. De Bibliotheek Wise App is beschikbaar voor smartphones en tablets van Apple en Android.

Wise App

Wise App

Je kunt de Wise app installeren op je smartphone of tablet. Deze app kun je gebruiken voor verlengen, betalen, zoeken in de catalogus en reserveren. Je kunt de Wise app gratis downloaden via:

Functies:

  • Wat heb ik thuis en verlengen. Je kunt in één oogopslag zien wat je allemaal thuis heeft met de inleverdatum. Ook heb je de mogelijkheid om direct te verlengen.
  • Zoeken in de catalogus. Je kunt zoeken op titel, auteur, onderwerp, woorden, series etc. Je kunt reserveringen plaatsen en titels aan een verlanglijst toevoegen.
  • Aanwinsten en persoonlijk advies. Vind je het lastig om een keuze te maken uit onze collectie? Kijk dan bij aanwinsten of persoonlijk advies.
  • Gegevens beheren onder Instellingen. Hier kun je zelf je gegevens aanpassen, zoals e-mailadres en de wijze waarop je berichten van de Bibliotheek wilt ontvangen.

Verlengen voor iemand anders 
In de Wise app kun je via één account ook voor anderen verlengen.
Onder de menukeuze ‘Relaties’ kun je via ‘Nieuwe machtiging toevoegen’ passen toevoegen aan je eigen account. Volg de stappen op het scherm.