Kaartverkoop

Openingstijden kaartverkooppunt Kulturhus Borne

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17.00 uur;
Zaterdag van 10.00-12.30 uur;

Kaarten kun je kopen bij de informatiebalie; links bij de ingang van de bibliotheek.
Tijdens de openingstijden van het Kulturhus is onze kassa ook telefonisch bereikbaar via 074 - 265 72 00.
Let op: Er is geen avondkassa.

Rolstoelplaatsen

Per voorstelling zijn er een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Om een rolstoelplaats te reserveren belt u met onze kassa.

Kaarten kwijt

Kaarten kwijt? Geen paniek! Nieuwe e-tickets worden gratis per mail verstuurd.

Kaarten annuleren

Verhinderd? Jammer! Tot uiterlijk twee werkdagen voor aanvang van de voorstelling kun je kaarten retourneren. Je krijgt de waarde van de kaarten als tegoed in je account, er wordt geen geld teruggeboekt. Met dit tegoed kun je kaarten voor andere voorstellingen bestellen. Annuleringskosten per kaart bedragen €2,-, deze kosten worden verrekend in het tegoed.

Wil je naar dezelfde voorstelling, maar op een ander tijdstip/andere dag? Dat kan kosteloos, mits de voorstelling nog niet is uitverkocht natuurlijk.

*Filmhuis voorstellingen zijn vrijgesteld van annuleringskosten

 

Kaarten kopen

Via de website
Online kaarten kopen is heel eenvoudig. Je moet eenmalig een account aanmaken, die je vervolgens altijd kunt gebruiken om kaarten te kopen bij Kulturhus. Extra voordeel van online kopen: bij veel voorstellingen kun je zelf je stoelen uitkiezen. Je kunt betalen via iDEAL of met een creditcard. Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de kaarten. Uitprinten is niet nodig; de kaarten kun je op je smartphone laten zien bij de kaartcontrole.

Telefonisch/aan de kassa
Aan de kassa kun je enkel nog met pin betalen. Telefonische bestellingen kun je betalen met iDEAL. Per e-mail ontvang je van ons een betaallink en na betaling ontvang je de kaarten op de mail. Mocht je niet kunnen mailen/internetbankieren dan kun je ook kaarten laten reserveren en binnen twee werkdagen aan de kassa betalen en afhalen.