Bands 't Mooi Weer Festival

Een ode aan de muzikanten

Bands 't Mooi Weer Festival
Wat is het toch fijn dat ze op komen treden: onze bands bij ’t Mooi Weer Festival! Dít zijn de bands waar wij en jullie van mogen genieten tijdens ’t Mooi Weer Festival.

M'reen & Loes
M’reen & Loes
Yeehaw! Klaar voor een spontaan akoestisch duo die een feestje bouwen?! Dit doen M’reen en Loes door het spelen van bekende countryhits afgewisseld met wat ploaties in’t dialect.

Bad Moon
Bad Moon
Bad Moon is een coverband die inmiddels al ruim 25 jaar bestaat. Het motto is “Rocking all over the years”, wat niet alleen het repertoire omschrijft, maar ook de vriendschap tussen de bandleden. Het repertoire bevat rockclassics van bands als ZZ TOP, Golden Earring en U2. Elvis en Jerry Lee Lewis zorgen voor een beetje swing en nummers van The Scene & Van Dik Hout maken het feest compleet!

Hart en Ziel
Hart en Ziel
Hart en Ziel bestaat sinds 2022 en gaat met 100% energie de bühne op! Ze spelen de leukste nederpopklassiekers, afgewisseld met een mooi levenslied of ‘hertaling’. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bands als de Dijk en The Scene, maar ook spelen ze nummers van Nielson en Goldband. En natuurlijk mogen meezingers van Hazes of Meeuwis niet ontbreken. Als kers op de taart hebben ze nog een aantal toffe ‘hertaalde’ nummers op het repertoire. Ze spelen graag voor je ….. met hart en ziel.

Honeysuckle Rose
Honeysuckle Rose
Een muziekduo dat tijdloze muziek brengt; folk, close harmony, blues en pop. Veel nummers zijn een feest van herkenning, soms gegoten in een nieuw jasje.

Cordow
Cordow
Cordow speelt nummers over het leven en de liefde, zowel de mooie als de rauwe kanten. Geniet van akoestische versies van nummers van onder andere Anouk, Eva Cassidy en Nona. Muziek in al zijn puurheid en kwetsbaarheid. Muziek die raakt.

Veridian Hollow
Veridian Hollow
Deze toffe band gaat niet alleen voor het spelen van vette muziek, maar ook voor de gezelligheid! Plezier maakt alles beter. Ze spelen rock, pop, poppunk, indie en k-pop. Super afwisselend dus!

Reborne
ReBorne
ReBorne bestaat uit vrienden van vroeger die al sinds hun kindertijd een gezamenlijke passie delen; namelijk muziek! En nu spelen ze niets liever dan muziek uit de jaren ’60 en ’70. De stijlen wisselen zich af in nummers van onder meer The Beatles, Crosby Stills Nash, Neill Young, The Eagles, CCR, Rick Nelson en dr. Hook. Dit alles in een eigen arrangement met voornamelijk akoestische begeleiding en een voorkeur voor meerstemmige zang.

Mash Up
Mash Up
Een dynamische band bestaande uit zeven muzikanten, die allemaal afzonderlijk van elkaar veel bezig geweest zijn in het spelen en zingen van muziek. Zij hebben elkaar gevonden in MASH-UP en hebben een gevarieerd pop repertoire. MASH-UP is super enthousiast en deelt dat graag met haar publiek!

Lees hier meer over deze te gekke band! 

Barkel & CO
Barkel & CO
Barkel & CO bestaande uit Gerrie Barkel, zang en Ronny Cloesmeijer, gitaar en zang. Zij brengen mooie liedjes in een lief, stoer, en breekbaar eigen jazzy jasje.

Gaston & Funkfusion project
Gaston & Funkfusion Project
De band CoolFusion en zanger Gaston Brouwer hebben de krachten gebundeld en zijn samen het ‘Gaston & Funkfusion Project’ gestart! Het instrumentale repertoire wordt aangevuld met vocale eigen nummers en covers van Gaston and special guest Gerlo Hesselink, die aansluiten op het Funkfusion/latin en party soul repertoire. Met nummers van o.a. Al Jarreau, Gino Vannelli, Lee Ritenour, Mezzoforte, James Brown en Chaka Kan.

The Retro's
The Retro’s
Verbonden door hun liefde voor muziek brengt The Retro’s een ode aan hun grote muzikale helden als The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbinson, Chuck Berry, Elvis Presley, Cliff Richard en nog vele anderen. De jaren 60 en 70, een tijd waarin geweldige muziek is gemaakt, de tijd van de brommers, nozems, hippies, Woodstock en The Dark Side of the Moon. En deze jaren ’60 zal je deze middag zeker terug horen!

Datum: 13 juni 2023