Checken voor Toegang

update 29 november 2021

Checken voor Toegang

Wij vragen je aandacht en begrip voor onze huisregels m.b.t. bezoek aan ons Kulturhus die momenteel gelden i.v.m. Corona.

In het hele Kulturhus is het dragen van een mondkapje verplicht als je je verplaatst. Als je zit mag die af. Daarnaast is het houden van 1.5 meter afstand verplicht.

De bibliotheek is maandag en donderdag tot 20.00 uur open, dinsdag, woensdag en vrijdag tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 12.30 uur. Maximaal 25 bezoekers. Mandje verplicht. QR-code is niet nodig.

De muziekschool is open tot 17.00 uur. Docenten nemen contact op met leerlingen die na 17.00 uur lessen om verschillende mogelijkheden te bespreken.

Filmhuis films. In december draaien alle Filmhuis films om 14.00 uur. In de theaterzaal gelden de voorwaarden Checken voor Toegang, mondkapjesplicht en 1.5 meter afstand houden.

Voor alle evenementen die plaats vinden in theaterzaal (film, concert, theater, beurs, congres, etc) geldt voorlopig de voorwaarde Checken voor Toegang voor iedereen van 13 jaar of ouder. Daarnaast natuurlijk ook hier: een mondkapje op als je je verplaatst en 1.5 meter afstand houden.

Zo werkt Checken voor Toegang!
Onze theaterbezoekers kunnen de volgende coronabewijzen gebruiken voor toegang:
een vaccinatiebewijs; of
een herstelbewijs; of
een negatieve testuitslag via testen voor toegang.

Bezoekers kunnen deze 3 mogelijkheden tonen via CoronaCheck app. Daarnaast moet je je id-kaart of paspoort laten zien. Geen smartphone of daar gewoon niet zo handig mee? Print dan je papieren QR-code uit via https://coronacheck.nl/nl/print/

Andere belangrijke zaken om te weten!
Geen coronabewijs is geen entree. Bovenstaand is verplicht.

De QR-code werkt alleen vanuit de app of vanaf het originele printje. Een foto of screenshot werkt niet. Zorg dat je bij aankomst de app open hebt staan zodat wij jou snel kunnen helpen! Bij een rood scherm kunnen wij jou niet toelaten bij de voorstelling. Aub het legitimatiebewijs niet vergeten mee te nemen, hierdoor kunnen wij controleren of het coronatoegangsbewijs wel echt bij jou hoort.

Datum: 29 november 2021