Chris Jagger 15 september in Borne!

Muziek & Lezing

Chris Jagger 15 september in Borne!

Chris Jagger is de jongere broer van Mick, singer-songwriter, schapenboer, lives the quiet life op het platteland van Engeland. Hij komt bijna jaarlijks naar Nederland voor een bescheiden tour in allerlei kleinere zalen, waarbij hij begeleid wordt door een folkband uit Friesland (Kentucky Snake Oil).

En nu ook voor de allereerste keer in Twente, op vrijdag 15 september om 20.30 uur in Kulturhus Borne.

Jagger is ook schrijver en in zijn meest recente boek ‘’Talking to myself’’ schrijft hij over zijn jeugd, zijn familie en uiteraard ook over zijn uitermate succesvolle broer. Die hij oprecht alle succes gunt: ‘’The only thing I’m jealous of is Mick’s hair’’.

In de eerste helft van de show trakteert Chris de zaal op anekdotes en verhalen uit zijn boek. Afgewisseld met eigen geschreven songs waarbij Chris zichzelf op gitaar begeleidt.

Na de pauze voegt de band Kentucky Snake Oil zich bij hem en samen brengen ze een energieke mix van Bluegrass, Country en Amerikaanse folk. Hun repertoire bestaat onder meer uit muziek van Amerikaanse helden Bruce Springsteen, Johnny Cash, Mumford & Sons, Old Crow Medicine Show en Willie Nelson. Dat wordt een heul gezellig dampend muziekfeestje!

Klik HIER voor meer info en kaarten 

 

Datum: 07 september 2023